C9CDFF41-967E-492F-90B3-AE08D8488B07.jpeg

Wilma Söderberg Györi

Kan arbeta i: Limhamn och Malmö.

Jag har tagit hand om och passat mina 3 småsyskon hela mitt liv, det är verkligen det bästa jag vet! Jag har, tyvärr, inte några tidigare erfarenheter från barnpassning som jobb utan jag har fått mammarollen i familjen helt enkelt.

Utöver det påbörjar jag snart tredje året på frisörlinjen och har fått ett stort intresse för hår!

Har du några allergier? Nope

Vilka språk talar du flytande: Svenska och Engelska

Mer information

Andra barnvakter

Tara Saadallah

Jag heter Tara Saadallah och jag är 18 år gammal. Jag har varit barnvakt åt mina småkusiner och jag har även sommarjobbat med Unga för

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.