IMG_6798.jpeg

Viviane Fei della Puca

Kan arbeta i: Malmö med omnejd eller i Vellinge kommun.

Jag heter Viviane och är 18 år. Jag fyller 19 år detta året. Jag tog studenten i somras, där jag studerade samhälle/estet.

Jag jobbar för närvarande som danslärare till barn från 6-14+ år. Jag har fått lära mig så mycket om barn under dessa åren och det har varit så roligt och lärorikt. Jag har skapat oförglömliga band med flera elever.

Jag har varit barnvakt till, som minst, en 11-månaders bebis och, som äldst, barn som är 12 år. Jag har bytt blöjor, lekt, lagat mat, nattat och lite allt möjligt med barnen. Oftast blir det att underhålla och leka med busungarna.

Det jag älskar mest med barn är hur de sprider sin energi och glädje till alla. Man kan inte bli annat än glad runt barn.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska, Italienska, Engelska

Mer information

Andra barnvakter

Shanyu O

Jag kan städa, laga mat , sjunga, läsa böcker för barn och skapa säkra aktiviteter för att leka med barn. Jag kan också lära kinesiska

Mer info »

Johanna C

Är van att jobba med barn, både små och äldre barn.Har även jobbat på ridskola med både barn och vuxna.Trivs och jobbar bäst med barn.

Mer info »

Izabela D

Jag läser sista året på gymnasiet på naturvetenskapliga programmet och planerar att plugga till lärare i framtiden. Jag har även genomgått en utbildning för barnvakt.

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.