nwdn_file_temp_1616068103102.jpg

Viviana Nascu

Kan arbeta i: Lund med omnejd.

Jag har tagit hand om barn sedan jag var tonåring. Sedan 2019 har jag arbetat på sommarläger och även som administrativ assistent. En av mina arbetsuppgifter var att hjälpa barn att studera engelska. Förra året kom jag till Sverige och jobbade som Au Pair i Stockholm. Nu läser jag en master i kulturkriminologi vid Lunds universitet och jag söker ett extrajobb under mina studier.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Spanska, Rumänska, Engelska, Svenska

Mer information

Andra barnvakter

Madeleine F

Jag är utbildad barnskötare sen 3/20/19, utbildningen var en intensivkurs som jag läste på distans samtligt som jag jobbade heltid, läste färdigt efter 1 år.

Mer info »

Emilia Bradic

Min arbetslivserfarenhet har för det mesta gått ut på att jobba med barn och ungdomar inom lss. Har även varit barnvakt privat vid olika tillfällen.

Mer info »

Shanyu O

Jag kan städa, laga mat , sjunga, läsa böcker för barn och skapa säkra aktiviteter för att leka med barn. Jag kan också lära kinesiska

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.