AE82FA46-EB9E-47E7-B3AC-CAE788C14D55.jpeg

Viggo Åström Magnusson

Kan arbeta i: Helsingborg.

Jag går årskurs 2 på Filbornagymnasiet med inriktning barn- och fritids, blandat med hockey. Jag har arbetat med barn sedan jag började gymnasiet, samt lite i 9:an när jag varit på praktik. Jag har praktiserat på en skola i totalt 10 veckor, där jag jobbat med barn från F-klass upp till 6:an. Jag har varit med på fritids, i klassrummen och på raster, samt utflykter.

Jag är en positiv och energisk kille, som alltid tar mina uppgifter på allvar och alltid kommer i god tid. Utöver detta går jag, som sagt, på gymnasiet, pluggar och spelar hockey på min fritid.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska och engelska

Mer information

Andra barnvakter

Mina Al-obaidi

Jag har haft många olika jobb, men har jobbat med barn framförallt som ledare på C4-lägret och som domare i fotboll. Jag dansar på fritiden,

Mer info »

Hani Ahmed

Hani heter jag och är 23 år gammal. Jag är mycket erfaren av att arbeta med barn i olika åldrar. Jag har suttit barnvakt till

Mer info »

Engla Fridebäck

Mitt namn är Engla och jag är 17 år gammal. Jag tror att jag passar som barnvakt eftersom jag har erfarenhet av detta sedan tidigare.

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.