IMG_6658.jpeg

Tove Nathalie Ellinor Albin

Kan arbeta i: Åhus.

Jag har passat mina småkusiner och mina grannars barn under en längre tid. Jag har passat dem både själv, men också med föräldrar i närheten. Jag går på gymnasiet, samhällsprogrammet, årskurs 1. Min kontakt med barn skulle jag säga är väldigt bra, då jag känner att jag förstår dem bra och vi kommer bra överens.

Har du några allergier? Nötallergi (INTE luftburet)

Vilka språk talar du flytande: Svenska och Engelska

Mer information

Andra barnvakter

Gentijana B

Sedan jag var fjorton år gammal har jag fått uppdraget att passa barn med många olika åldrar från två år gamla och uppåt. Främst har

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.