IMG_2938.PNG

Thindra Perdegård

Kan arbeta i: Åhus.

Jag heter Thindra och fyller 17 år i mars. Jag är en driven, ambitiös, ansvarsfull och effektiv tjej som älskar barn. Jag har sammanlagt 13 kusiner som jag har tagit hand om sen de var små (jag är äldst av alla), nu är de lite äldre och uppskattar inte att jag matar dem och hjälper dem att tvätta händerna. Jag är även fadder och gudmor till två av mina yngsta kusiner, och det blev jag redan när jag var 11 respektive 12 år.

Trots att jag bara är snart 17 år är min barnlängtan enorm och jag kan inte vänja mig vid tanken att knappt ha några barn att passa. Jag har länge, och fortfarande, ibland passat mina kusiner och tagit hand om dem när deras föräldrar varit borta. Det kan ha handlat om bara en kväll eller en övernattning under en helg. Nu har tyvärr mina kusiner blivit äldre, och de yngsta har äldre syskon som kan ta hand om dem, så min hjälp behövs inte lika mycket längre.

Utöver min barnkunskap så kan jag också laga mat och baka, då detta är något jag ofta har fått göra till kusinerna jag har passat. Jag är också väldigt aktiv generellt och gillar att gymma eller gå en runda. Därför brukar mina barnpassningar ofta innebära bl.a. en bakning, en promenad till en lekplats eller kanske en spark- eller cykeltur. Jag tycker om när man rör sig tillsammans med barnen så att man vet att när de ska lägga sig på kvällen är de trötta och somnar utan problem.

Men jag är inte enbart intresserad av barn, utan jag äger även en häst. Jag har en egen häst ute hos min mormor och morfar som jag tar hand om och rider. Min mormor och morfar bor också på en gård som då innefattar min häst, min mosters hästar, mormor och morfars hundar, får och katter. Här ute hänger jag ungefär lika mycket som hemma. Detta gör mig även väldigt djurvan och djurkär. Jag har en egen hund som bor hos mormor och morfar, då min familj och jag är hemma alldeles för lite för att ta hand om henne. På all min lediga tid såsom helger och lov har jag henne hemma hos mig och sköter henne som min egen. Min djurvana gör också att jag självklart även kan passa era djur om ni nu har det, samtidigt som jag passar era barn. Det är inga problem för mig.

Nu tänkte jag berätta om min utbildning och språk. Jag går första året på Söderportgymnasiet, där går jag samhällslinjen med inriktning beteende. Jag gick högstadiet på Antonskolan Blekedamm, där jag gick ut med 290 i merit i 9:an. Jag har svenska som modersmål och har självklart läst engelska, så jag skulle säga att jag är ganska bra och säker på språket. Jag har också läst spanska sedan jag började sexan, där skulle jag säga att jag kan grunderna.

Gällande min erfarenhet har jag hunnit ha två sommarjobb. Sommaren 2022 jobbade jag på Åhus bangolf, där jag sålde mjukglass och golfklubbor. Sommaren 2023 jobbade jag i ett kök i Rinkaby där jag fick göra lite allt möjligt. Framför allt fick jag laga maten som vi serverade, men också ta disken, städa restaurangen och stå i kassan. Jag har även haft två praktikveckor, där jag en vecka praktiserade på Trolle Ljungbys förskola. Där tog jag hand om barnen mellan ett och fyra år. Jag har också praktiserat en vecka på kontoret på Atelje Lyktan i Åhus, där jag satt och kontrollerade inhandlingen av varorna.

Jag hoppas att jag har väckt ert intresse och att jag snart kan få träffa er så att ni kan lära känna mig på riktigt.

Har du några allergier? Nej, inga.

Vilka språk talar du flytande: Svenska, Engelska

Mer information

Andra barnvakter

Saskia Enckell

Hej! Jag heter Saskia Enckell och jag är 23 år gammal. Jag har varit runt barn hela mitt liv då jag är äldsta syskonet i

Mer info »

Nicole S

Jag är en glad tjej med mycket energi, jag valde att läsa Barn&fritid eftersom jag är väldigt glad för barn. Tycker det är kul att

Mer info »

Elsa Thell

Jag heter Elsa, är 18 år, och går i trean på gymnasiet. En av mina tidigare erfarenheter är att jag har jobbat som gymnastiktränare för

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.