87A5B95D-0869-417E-9EA8-98E36094B5F7.jpeg

Sigrid Fredriksson

Kan arbeta i: Malmö med omnejd.

Jag har tidigare arbetat som vikarie på skola med barn i åldrarna 6-15 år. Jag har även arbetat som au pair i England, där jag tog hand om barn i åldrarna 2,4 och 6 år. Efter att jag kommit hem från England jobbade jag lite som barnvakt hemma hos en familj och tog hand om barnen. Hämtade från skola samt lagade mat och lekte med dem tills föräldrarna kom hem från jobbet.

Jag jobbar för nuvarande på ett café här i Malmö, men känner att jag skulle vilja jobba lite extra. Jag tycker att det har varit så roligt och givande att jobba med barn tidigare och det är något jag gärna ser mig själv göra igen.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska, engelska

Mer information

Andra barnvakter

Linnea ala

Jag har gått barn- och fritidsprogrammet och praktiserat på förskolor med olika åldrar. Jag har även passat barn förr. Idag är jag jobbsökande och öppen

Mer info »

Norhän darwich

Ledsagare inom Malmö stad.Arbete med autistiska barn.Barnvakt till 4-åring.Arbete med barn i skola som elevassistent. Har du några allergier? Nej Vilka språk talar du flytande:

Mer info »

Rebecca Stolpe

Jag har tidigare praktiserat på en grundskola för årskurs 3. Jag passar också min bonussysters barn som är 8 månader och 2 år. Jag leker

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.