Skarmavbild-2021-10-17-kl.-11.56.00.png

Saskia Enckell

Kan arbeta i: Lund med omnejd.

Hej!

Jag heter Saskia Enckell och jag är 23 år gammal. Jag har varit runt barn hela mitt liv då jag är äldsta syskonet i en syskonskara på fyra. Jag har därför tagit hand om mina yngre syskon, under varierande tider på dagen, när jag bodde hemma med min familj. Nu när jag som vuxen har flyttat hemifrån så tar jag ibland hand om min yngsta bror när det behövs. Jag har arbetat som vikarie inom både grundskola samt förskola mellan det att jag tog studenten fram tills jag började studera på universitet, vilket är ca 2 år.

Nu som student studerar jag inom Förskollärarprogrammet vid Malmö Universitet och jag är just nu mellan min 4:e och 5:e termin. I min utbildning krävs det att jag tillsammans med mina klasskamrater praktiserar på förskolor vi blir placerade i, vilket tillåter mig att dag för dag på praktiken lära mig nya saker om vad som är för barnens bästa samt hur jag som framtida förskollärare kan förbättra mig själv och finnas där för barnen.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska, Engelska, Spanska(konversationsnivå)

Mer information

Andra barnvakter

Norhän darwich

Ledsagare inom Malmö stad.Arbete med autistiska barn.Barnvakt till 4-åring.Arbete med barn i skola som elevassistent. Har du några allergier? Nej Vilka språk talar du flytande:

Mer info »

Linnea Bonn

Jag har erfarenhet av att vara barnvakt till barn från 6 månader upp till 5 år. Har du några allergier? NejVilka språk talar du flytande:

Mer info »

Elsa Willner

Mitt namn är Elsa och jag är 18 år. Jag älskar barn och har därför redan arbetat med barn i flera olika sammanhang. Jag är

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.