kk.jpg

Roxana Maria Dragan

Kan arbeta i: Malmö med omnejd.

Jag har passat barn sen ung ålder och ju äldre jag blir desto mer vill jag vara runt omkring dem. Jag har även gett ut lektioner och skapat olika presentationer för barn i olika åldrar. Jag har dessutom varit runt nyfödda, unga barn från splittrade familjer, samt barn med funktionsnedsättningar och jag kan helt ärligt säga att det inte finns några dåliga barn i världen.

Jag har väldigt stor passion för musik och språk, vilket också är en anledning till varför jag vill spendera tid med barn. De har det så lätt för språk samtidigt som de tar sin tid för att uppskatta musik och instrument. De är hela tiden nyfikna och redo att lära sig nya saker. Tack vare dessa egenskaper försöker jag alltid hitta på olika spel eller små diskussioner som passar barnet, samtidigt som det förbättrar deras tankesätt. Jag är en empatisk människa och jag hoppas att barnen som jag tar hand om också utvecklar denna egenskap.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Rumänska Franska Engelska

Mer information

Andra barnvakter

Katarina L

Glad spontan och pedagogisk. Lätt att prata med får lätt kontakt med barn och föräldrar. Rak och ärlig.flexibel med tider. Erfarenhet av mångkultur. Barnskötare med

Mer info »

Izabela D

Jag läser sista året på gymnasiet på naturvetenskapliga programmet och planerar att plugga till lärare i framtiden. Jag har även genomgått en utbildning för barnvakt.

Mer info »

Moa Nilsson

Jag heter Moa Nilsson och är född 2004. Jag har nyligen flyttat till Helsingborg och är sambo. I dagsläget är jag arbetssökande och på fritiden

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.