Skarmavbild-2023-04-05-kl.-14.18.56.png

Rebecka S

Kan arbeta i: Kristianstad med omnejd

Under sommaren och hösten 2022 har jag arbetat på Wanås Café som kassa-, serverings- och kökspersonal. Mina uppgifter bestod till stor del av kassahantering, hantering av disk och förberedelser och servering av mat och fika. Somrarna 2020 och 2021 har jag arbetat på Sixtorps lantbruk med en ekologisk inriktning där min uppgift var ogräsplockning.

Sommaren 2021 jobbade jag dessutom som feriearbetare på Aktiv Sommar vilket innebar att jag var handledare och hade ansvar för ungdomar som gick i årskurs 7 på Fröknegårdsskolan i Näsby. Jag motiverade dem till att genomföra sitt arbete genom att hjälpa dem med deras uppgifter som bland annat var matlagning, skräp- och ogräsplockning.

I februari 2020 var jag konfirmandledare på missionsbåten Elida. Även där hade jag ansvar över ungdomar. Under vårterminen 2019 praoade jag i klädbutiken Sandelins i Kristianstad. Under flera års tid har jag genomfört försäljning av Jultidningar, Pandakatalogen samt olika klassförsäljningar på Fröknegårdskolan.

Videopresentation av Rebecka

Har du några allergier? Inga

Vilka språk talar du flytande: Svenska och engelska

Mer information

Andra barnvakter

Nellie Larsson

Jag är en positiv tjej, fylld med energi och glädje. Som student befinner jag mig mitt i livet och letar efter en sidosysselsättning som ger

Mer info »

Clara S

Jag gillar att ta ansvar och att göra livet lite enklare för båda barnen och föräldrarna. Och eftersom jag är tysk så är jag alltid

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.