Om oss

Stor & Liten Barnpassnings affärsidé är bra professionell barnpassning till ett rimligt pris. Med en barnvakt från Stor & Liten kan du känna dig trygg med vem du släpper in i ditt hem och vem som tar hand om dina barn.

Vår personal är utbildad, certifierad, trippelt bakgrundskontrollerad och med erfarenhet av barnpassning av barn i samma ålder som era barn. Självklart har vi ansvarsförsäkring om något skulle gå i sönder och givetvis får vår personal en rimlig lön som är pensionsgrundande.

Barnens favorit

Stor & Liten erbjuder trevliga och varma barnvakter som ser framemot att få leka och umgås med era barn. Aktiviteter som skattjakter, ett roligt besök på biblioteket eller en mysig sagostund innan nattning är några exempel på vad våra barnvakter gärna hittar på med barnen. Våra barnvakter har alltid hela sitt fokus på barnen samt de sysslor som naturligt ingår i barnens rutiner.

Vi vill att alla barn ska längta efter att få busa, leka och pyssla med Stor & Litens barnvakter. Dessutom är det alltid till trygga händer som ni lämnar era barn då samtliga av våra barnvakter är certifierade barnvakter.

En del av Tentogruppen

Stor & Liten Barnpassning är sedan oktober 2018 en del av Tentogruppen med systerföretag som NannyDirekt, Gravid.se, Testlagret.se och Tento Medical.

Vi har barnvakter från Uppsala i norr till Ystad i söder, men kan specialrekrytera personal i hela landet. Vårt kontor finns i centrala Malmö på Baltzargatan 18. Om du vill komma och hälsa på oss på kontoret och ta en kaffe är du varmt välkommen att ringa eller maila oss och bestämma en tid. Vi ser fram emot att träffa er.

Under kontorstid finns vi oftast i chatten nere till höger. Om du vill prata med oss är detta det snabbaste sättet att få kontakt.