BARNPASSNING

Med fokus på barnen

Snabbt, tryggt och enkelt

Stor & Liten erbjuder trevliga och varma barnvakter som ser framemot att få leka och umgås med era barn. Aktiviteter som skattjakter, ett roligt besök på biblioteket eller en mysig sagostund innan nattning är några exempel på vad våra barnvakter gärna hittar på med barnen. Våra barnvakter har alltid hela sitt fokus på barnen samt de sysslor som naturligt ingår i barnens rutiner. Vi vill att alla barn ska längta efter att få busa, leka och pyssla med Stor & Litens barnvakter. Dessutom är det alltid till trygga händer som ni lämnar era barn då samtliga av våra barnvakter är utbildade inom HLR.

Regelbundna uppföljningar

Vi gör alltid regelbundna uppföljningar hos alla våra familjer. Redan efter första träffen med barnvakten följer vi upp och stämmer av med familjerna och därefter sker sedan regelbundna uppföljningar för att säkerställa att allting känns bra och att ni är nöjda med er barnvakt.

Så här går det till

Ni får alltid träffa barnvakten för en timmes möte innan ni påbörjar någon tjänst. Då finns det möjlighet för er att lära känna barnvakten bättre, berätta om era förväntningar och är barnen hemma är det även ett bra tillfälle för barnvakten och barnen att hinna bekanta sig med varandra. Vad tycker barnen om att göra? Kanske vill barnen visa upp sina rum och leksaker? Passa på att använda denna timme till att lära känna varandra.

Mötet är även till för att ni föräldrar ska kunna känna efter så att just den  barnvakten som kommer hem till er känns bra. Vi följer alltid upp detta möte och därför finns det alltid möjlighet att meddela oss om några frågor eller funderingar skulle uppstå.

Om allt känns bra går det bra att redan under detta möte boka in framtida pass med barnvakten. Ni behöver inte boka in passen via oss utan barnvakten schemalägger därefter själv sina pass i vårt eget system.

Kontakt

010-3333 427
Kaptensgatan 24, 21151 Malmö

Skicka förfrågan