049AFD5C-7287-4A63-9BB4-F5922687B97F.jpeg

Moa Nilsson

Kan arbeta i: Helsingborg med omnejd.

Jag heter Moa Nilsson och är född 2004. Jag har nyligen flyttat till Helsingborg och är sambo. I dagsläget är jag arbetssökande och på fritiden tränar jag och umgås med mina vänner. Matlagning och att baka är ett stort intresse för mig. Jag tycker även det är kul med inredning, design och hälsa.

Jag har praktiserat på förskola med åldrarna 1-3 år i över ett år. Mina kunskaper är goda inom säkerhet, såsom matsituationer och lek och utrustning. Jag är van vid att byta blöjor och nattning. Jag har även suttit barnvakt hos en familj under ca 18 månaders tid, ålder på barnen var 5 och 7 år. Jag kan barn-HLR.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska och engelska

Mer information

Andra barnvakter

Jan-Olov Wikhall

Stödresurs och vaktmästare i förskolan, läser på distans till barnskötare. Har även varit lärarvikarie. Har tre egna barn. Arbetssökande som tar kortare uppdrag, senast personlig

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.