IMG_1615.jpg

Mina Al-obaidi

Kan arbeta i: Kristianstad och Åhus.

Jag har haft många olika jobb, men har jobbat med barn framförallt som ledare på C4-lägret och som domare i fotboll. Jag dansar på fritiden, men har själv spelat fotboll tidigare. Jag jobbar på McDonalds och har gjort det sedan jag var 16 år, men jag har även jobbat på sjukhuset där jag städade och tog hand om kosten för patienter. Jag har även jobbat på secondhandbutiken 2use innan den stängdes ner.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska, engelska och arabiska

Mer information

Andra barnvakter

Tara Saadallah

Jag heter Tara Saadallah och jag är 18 år gammal. Jag har varit barnvakt åt mina småkusiner och jag har även sommarjobbat med Unga för

Mer info »

Saskia Enckell

Hej! Jag heter Saskia Enckell och jag är 23 år gammal. Jag har varit runt barn hela mitt liv då jag är äldsta syskonet i

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.