C81A0AF5-58EF-4DA8-A396-A8221F44CEEE.jpeg

Lovisa Jerpenius

Kan arbeta i: Örebro.

När det gäller min erfarenhet inom barnpassning så har jag både passat grannarnas barn samt arbetat på en förskola. På förskolan arbetade jag med barn från tre till sex år och fick lära dem mängder med lekar, följa med på aktiviteter, natta dem och finnas där när de behövde hjälp.

Jag vill jobba som barnvakt eftersom jag själv är en kreativ och ung person som är social och kommer bra överens med barn. Jag har tidigare erfarenhet av att arbeta inom barnpassning och vet hur fantastiskt det är.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska

Mer information

Andra barnvakter

Johanna Dalhberg

Jag har passat och sett efter barn i åldrarna 1-7 år, både mina syskon men även bekantas barn. Just nu är jag arbetssökande då jag

Mer info »

Hassan Zemyad

Jag har passat mina yngre släktingar och syskon (flera stycken samtidigt). Tillsammans har vi utövat sport, gjort olika lekar och även gjort läxor. Jag har

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.