IMG_5671.png

Lara Al Abdul Rasoul

Kan arbeta i: Helsingborg med omnejd.

Hejsan!

Jag heter Lara och är 19 år. För tillfället studerar jag distanskurser på universitetet och övningskör vilket gör mig väldigt tillgänglig just nu. Jag har en naturvetenskaplig examen och älskar att läsa böcker eller att gå ut på promenader/umgås med familjen/vänner.

Jag har en hel del erfarenheter utav barnpassning då jag har tre yngre bröder och ett få antal sysslingar vilka jag brukar passa vid behov. Utöver mina familjerelaterade medlemmar, har jag passat många andra trevliga barn under min livstid som har varit allt från mina vänners syskon till barn jag inte känner (familjevänners). Jag är bekväm och erfaren med blöjbyte, städning, matlagning, stöd inom inlärning, lekar och spel, barnlåtar, läsning m.m. Jag har för övrigt praktiserat på en förskola där jag tagit hand om barn med olika diagnoser, så som autism/ adhd/diabetes (alla barn var cirka 1-4 år).

Generellt trivs jag mycket med barn och hade gärna velat bli en barnvakt. Vid frågor är ni så klart mer än välkommna att kontakta mig. Jag har inga problem för övrigt att anpassa mig efter just era behov. Jag hoppas att ni har en fortsatt trevlig dag och ser verkligen fram emot att träffa er och lära känna barnen inom en snar framtid!

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Engelska, Svenska, Arabiska

Mer information

Andra barnvakter

Clara S

Jag gillar att ta ansvar och att göra livet lite enklare för båda barnen och föräldrarna. Och eftersom jag är tysk så är jag alltid

Mer info »

Moa Nilsson

Jag heter Moa Nilsson och är född 2004. Jag har nyligen flyttat till Helsingborg och är sambo. I dagsläget är jag arbetssökande och på fritiden

Mer info »

Johanna Dalhberg

Jag har passat och sett efter barn i åldrarna 1-7 år, både mina syskon men även bekantas barn. Just nu är jag arbetssökande då jag

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.