IMG_5064.jpeg

Julia Säker

Kan arbeta i: Skurup, Ystad och Malmö.

Jag har passat barn under hela mitt liv då jag har 4 småsyskon som jag alltid fått hjälpa till att passa, samt att jag har passat familjevänners barn. Jag har gjort nästan allt man kan tänka sig när det kommer till att passa barn som t.ex. byta blöja, mata, leka, natta m.m.

Just nu studerar jag hotell- och turism på gymnasiet och har jobbat en del inom städ och frukost så om det behövs hjälp med hushållsarbete så har jag inga problem med det.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska och Engelska

Mer information

Andra barnvakter

Lubna Shakko

Jag är utbildad barnskötare och jag kan även sondmatning, motorikträning samt ge medicin regelbundet. Mina styrkor är att jag är snäll, positiv, noggrann och hjälpsam.

Mer info »

Elsa Thell

Jag heter Elsa, är 18 år, och går i trean på gymnasiet. En av mina tidigare erfarenheter är att jag har jobbat som gymnastiktränare för

Mer info »

Irene Grisenti

Jag heter Irene. Jag är 27 år, från Italien och jag flyttade till Malmö i början av 2022. Jag tog magisterexamen i Historia och kritik

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.