BARNVAKT

Ett roligt och ansvarsfullt jobb

Arbeta nära en familj

Har du erfarenhet av att passa barn och både älskar ansvaret och den lekfulla miljö som arbetet som barnvakt innebär – då är detta ett perfekt extrajobb för dig. När du jobbar som barnvakt blir du en del av en familj där du lär känna barnen och deras föräldrar och samtidigt blir den trygga och roliga person som jobbet kräver.

Jobbet som barnvakt passar dig perfekt om du söker ett extrajobb under tiden som du studerar eller deltidsarbetar. Vi erbjuder tyvärr inga heltidstjänster och eftersom våra familjer behöver långsiktiga barnvakter behöver du redan ha en annan sysselsättning för att kunna söka jobbet som barnvakt.

För dig som älskar barn

När du arbetar som barnvakt för Stor & Liten innebär det att all fokus läggs på barnen samt de aktiviteter som tillkommer för att ta hand om barnen. Din tid går bland annat åt till att hämta barnen på förskolan, förbereda måltider till barnen men framförallt skapa riktigt roliga stunder med aktiviteter som just de barnen du passar älskar. Bygga kojor, ha skattjakt eller skapa fina konstverk tillsammans – det är bara några exempel på vad din uppgift som barnvakt innebär.

Kontakt

010-3333 427
Baltzargatan 18, 21136 Malmö