9987E3E6-D9C1-4171-A7AB-068ED7E4EC9E.jpeg

Isabell Andersson Nilsson

Kan arbeta i: Lund med omnejd.

Jag har arbetat som danslärare för barn i flera år. Barnen i mina dansgrupper är allt mellan 3 upp till 15 år. Jag har även varit Au pair i England, då passade jag en flicka på 3 år och en pojke på 5 år. Jag har 2 bröder som är 16 och 18 år och vi har alltid haft en väldigt bra relation och jag har hjälpt dem med bland annat läxor. Min syster har 2 söner som är 2 år respektive 7 månader och vi har väldigt roligt tillsammans!

Jag studerar språk på Lunds universitet och i framtiden planerar jag att bli lärare. Jag har läst svenska, engelska och spanska på universitetet, samt tyska i grundskolan. Jag förstår även danska bra, och till våren planerar jag att läsa isländska.

Har du några allergier? Gluten

Vilka språk talar du flytande: Svenska och engelska.

Mer information

Andra barnvakter

Saida Mohammud

I am Saida and I am an experienced nanny/babysitter. I started taking care of children way back home taking care of my younger siblings. I

Mer info »

Sara Issa

Under åren har jag utvecklat en gedigen erfarenhet inom barnomsorg, genom att ta hand om mina yngre kusiner och min lillasyster, samt genom att vårda

Mer info »

Eloise L

I love craft arts. I have basic knowledge in Swedish but I am currently learning so I will hopefully improve throughout the year. I can

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.