BARNVAKT

Ett roligt och ansvarsfullt jobb

Innan du ansöker

Innan du skickar in din ansökan till oss är det bra att kontrollera att du uppfyller våra grundkrav för jobbet som barnvakt:

  • du är minst 17 år gammal
  • du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister
  • du har arbetat med barnpassning tidigare (privat eller genom jobb)
  • sist men absolut inte minst – du älskar att arbeta med barn!

Om du uppfyller punkterna ovan så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Detta gör du på denna sida.

Polisens belastningsregister

Tänk på att när du beställer utdraget från Polisens belastningsregister tar det ungefär två veckor innan ditt utdrag kommer. Beställ därför det så fort som möjligt även om du ännu inte vet om du har gått vidare. Du beställer utdraget genom att fyll formuläret nedan och sedan skicka det till Polisen via brev.

Begäran om utdrag »

Om du går vidare

Om vi tycker att du verkar intressant för jobbet som barnvakt kontaktar vi dig inom några dagar och meddelar detta. Därefter kommer vi att hålla en intervju med dig antingen via telefon eller i våra lokaler beroende på var du bor. Kort därefter meddelas du om du har gått vidare eller inte.

Om du har gått vidare kommer du därefter att få genomgå vår hjärt- och lungräddningsutbildning som har inriktningen barn och följer svenska rådet för hjärt- och lungräddnings riktlinjer. HLR-utbildningen är gratis och efter avklarad utbildning får du ett utbildningscertifikat. Utöver detta får du studera vårt kursmaterial för att sedan göra vårt barnvaktstest.

Kontakt

010-3333 427
Kaptensgatan 24, 21151 Malmö