BARNVAKT

Ett roligt och ansvarsfullt jobb

Innan du ansöker

Innan du skickar in din ansökan till oss är det bra att kontrollera att du uppfyller våra grundkrav för jobbet som barnvakt:

  • du är minst 17 år gammal
  • du är ostraffad och kan lämna in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Vi kontrollerar även register från Sveriges Domstolar
  • du har arbetat med barn tidigare (privat eller genom jobb) och kan lämna referenser därifrån
  • sist men absolut inte minst – du älskar att arbeta med barn!

Om du uppfyller punkterna ovan så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Detta gör du på denna sida.

Polisens belastningsregister

Tänk på att när du beställer utdraget från Polisens belastningsregister tar det ungefär två veckor innan ditt utdrag kommer. Beställ därför det så fort som möjligt även om du ännu inte vet om du har gått vidare. Du beställer utdraget genom att fyll formuläret nedan och sedan skicka det till Polisen via brev.

Begäran om utdrag »

Utdraget skickar du till Stor & Liten Barnpassning, Baltzargatan 18, 21136 Malmö

Om du går vidare

Om vi tycker att du verkar intressant för jobbet som barnvakt kontaktar vi dig inom några dagar och meddelar detta. Därefter kommer vi att hålla en videointervju med dig för att lära känna dig ännu mer. Kort därefter meddelas du om du har gått vidare eller inte.

Om du har gått vidare kommer du därefter att få genomgå vår barnvaktsutbildning som innefattar grundläggande barnkunskap samt annan kunskap som är viktig att kunna i jobbet som certifierad barnvakt. Webbutbildningen innehåller även en HLR-del som omfattar teoretiska kunskaper inom Barn-HLR. För barnvakter i Skåne, Göteborg och Stockholm kompletteras dessutom webbutbildningen med en fysisk HLR-utbildning

Kontakt

010-3333 427
Baltzargatan 18, 21136 Malmö