13039.jpg

Ida

Kan arbeta i: Stockholm med omnejd

Ida är född 1988 och bor i Stockholm.

Hon har arbetat i detaljhandeln i ungefär 11 år som dekoratör, både i Kanada och Sverige. Även arbetat som förskollärare på en svensk skola i Kanada. Har innan detta arbetat som fotograf på Norrbottens-Kuriren, inom social psykiatrin i Bodens Kommun.

Hon är engagerad, glad och positiv, ansvarstagande, påhittig och kreativ. Förmåga att anpassa mig efter er och era barns önskemål.

Videopresentation för Ida

Har du några allergier? Inga nämnvärda

Vilka språk talar du flytande: Svenska och Engelska

Mer information

Andra barnvakter

Izabela D

Jag läser sista året på gymnasiet på naturvetenskapliga programmet och planerar att plugga till lärare i framtiden. Jag har även genomgått en utbildning för barnvakt.

Mer info »

Karmela B

Jag gillar att hitta på nya saker vilka kan vara roliga att göra med barnet. Jag är intresserad av musik, matlagning, bakning, målning, ritning och

Mer info »

Gentijana B

Sedan jag var fjorton år gammal har jag fått uppdraget att passa barn med många olika åldrar från två år gamla och uppåt. Främst har

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.