IMG_20220116_152224_672.webp

Huma Riaz

Kan arbeta i: Landskrona med omnejd. Helsingborg, Malmö och Lund.

Hej!

Mitt namn är Huma och jag bor i Landskrona. Jag har klarat av min kandidatexamen. Jag är ansvarsfull, social och positiv när det gäller jobb. Jag har arbetat som lärare i förskolan i två års tid. Jag har stor intresse av att jobba med barn. För tillfället gör jag praktik på Sandåkerskolan i Häljarp som assisterande lärare.

Jag har mycket goda kunskaper i Microsoft Office och olika programvaror. Jag har stor passion för att undervisa och spendera tid med barn. Jag kan hjälpa dem med deras personliga utveckling och motivera dem att själva söka kunskap.

Jag hoppas att ni finner mig intressant och att jag får äran att komma på ett möte hos er.
Med vänliga hälsningar,
Huma

Har du några allergier? Jag har allergier från husdjur

Vilka språk talar du flytande: Engelska, urdu och Svenska

Mer information

Andra barnvakter

Sara L

Från årskurs 9 till tredje ring jobbade jag på Helsingborgs simsällskap som siminstruktör för barn i åldrar 4-12. Året mellan gymnasiet och universitetet var jag

Mer info »

Maja Andersson

Jag har passat ett tvillingpar privat vid sporadiska tillfällen, från det att de var några månader gamla till och med nu när de är 1,5

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.