IMG_8857.jpeg

Helen Al-Nashmi

Kan arbeta i: Malmö med omnejd.

Jag har arbetat med barnpassning, privat till släktingar. Jag har, i över ett år, även arbetat som vikare på en förskola med barn i åldrarna 1-6. Jag kan laga mat och jag är kreativ (måla, teckna och pyssla). Jag har gått en sminkkurs och kan därmed göra ansiktsmålningar.

Har du några allergier? Inget fläskkött

Vilka språk talar du flytande: Svenska, engelska, arabiska

Mer information

Andra barnvakter

Ellen Wåhlander

Jag var fast anställd som personlig assistent till ett barn under hela år 2022. Jag var med honom i hans vardag, samt hittade på aktiviteter

Mer info »

Nellie Dahlqvist

Jag är en student på Jensen gymnasium och börjar mitt andra år på ekonomilinjen efter sommaren. Jag är skyddsombud, vilket innebär att man är utbildad

Mer info »

Hassan Zemyad

Jag har passat mina yngre släktingar och syskon (flera stycken samtidigt). Tillsammans har vi utövat sport, gjort olika lekar och även gjort läxor. Jag har

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.