IMG_8857.jpeg

Helen Al-Nashmi

Kan arbeta i: Malmö med omnejd.

Jag har arbetat med barnpassning, privat till släktingar. Jag har, i över ett år, även arbetat som vikare på en förskola med barn i åldrarna 1-6. Jag kan laga mat och jag är kreativ (måla, teckna och pyssla). Jag har gått en sminkkurs och kan därmed göra ansiktsmålningar.

Har du några allergier? Inget fläskkött

Vilka språk talar du flytande: Svenska, engelska, arabiska

Mer information

Andra barnvakter

Mina Al-obaidi

Jag har haft många olika jobb, men har jobbat med barn framförallt som ledare på C4-lägret och som domare i fotboll. Jag dansar på fritiden,

Mer info »

Molly Theander

När jag gick i nian hade jag praktik på en förskola. Utöver mina gymnasiestudier så jobbar jag just nu som gymnastiktränare. Jag har två olika

Mer info »

Annie Melin

Mitt namn är Annie och jag är 17 år. Jag bor norr om Halmstad, där jag går ettan på gymnasiet på naturprogrammet. Att umgås med

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.