2E999D3F-1925-4C32-ADEC-871F90C95F49.JPG

Hani Ahmed

Kan arbeta i: Angered med omnejd.

Hani heter jag och är 23 år gammal. Jag är mycket erfaren av att arbeta med barn i olika åldrar. Jag har suttit barnvakt till barn sedan jag var 13 år. Kusiner, grannens barn och jag har även vikarierat på förskolor. Jag har god koll på barnens behov och utveckling. Som person är jag varm, öppen, kärleksfull, mycket ansvarsfull och trygg med barn.

Hello dear parents. I would love to babysit your children if you need help. I love spending time with imaginative, natural, creative little children. It gives deeper meaning to life.

Har du några allergier? nej

Vilka språk talar du flytande: somaliska, engelska och svenska

Mer information

Andra barnvakter

Lowa Palmnert

Mitt namn är Lowa och jag går mitt tredje år på barn- och fritidsprogrammet, där jag haft en hel del praktik och varit med barn

Mer info »

Agnes Frostensson

Jag går mitt sista år på gymnasiet på ekonomiprogrammet. Jag har valt till kurser som pedagogiskt ledarskap och psykologi, där man får ta del av

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.