BARNPASSNING

Med fokus på barnen

Frågor och svar

Här nedan finns några vanliga frågor. Om du har andra frågor kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig.

Vad erbjuder Stor & Liten?

Vi erbjuder trevliga och ansvarsfulla barnvakter som älskar att få umgås med barn och hitta på olika aktiviteter tillsammans. Hos oss får familjen en barnvakt som lägger all sin fokus på barnen och de sysslor som ingår i barnens rutiner.

Vi följer dessutom alltid upp alla våra familjer regelbundet för att försäkra oss om att alla våra familjer är glada och nöjda med våra tjänster.

Är barnvakterna försäkrade?

Ja, alla våra barnvakter är försäkrade under arbetstid och på väg till och från arbetet om någonting skulle inträffa.

Hur snabbt kan vi börja?

Alla våra barnvakter som ni kan läsa om här på hemsidan har gått igenom vår certifiering och kan därför omgående börja arbeta hos olika familjer. Om era tider stämmer överens med barnvaktens arbetstider så bokar vi in det första mötet så fort ni önskar. Om allt känns bra efter första träffen så är det bara att boka in fler pass direkt till barnvakten. Snabbt, enkelt och tryggt.

Hur många barn kan barnvakten passa samtidigt?

Om ni behöver barnvakt till ett barn eller flera påverkar inte priset. Däremot har varje barnvakt en övre gräns på tre barn per passning. Barnvakten passar endast de barn som bor i hushållet.

Vilka krav måste era barnvakter uppfylla?

Våra barnvakter måste vara minst 17 år gamla. De har alla tidigare erfarenhet av barnpassning och älskar att arbeta med barn. Innan de börjar arbeta hos en familj har de dessutom blivit bakgrundskontrollerade och genomgått vår barnvaktscertifiering samt skrivit på ett sekretessavtal. De har förutom det även bra referenser.

För barnvakter i Skåne, Göteborg och Stockholm kompletteras dessutom webbutbildningen med en fysisk HLR-utbildning som utförs enligt HLR-rådets rekommendationer. Denna utbildning bjuds dem in till inom en månad efter att de har börjat arbeta hos en familj, men många har redan hunnit gå utbildningen innan de börjar arbeta hos familjen.

Vad gör vi om det inte känns bra med vår barnvakt?

Vi följer alltid upp regelbundet hos familjerna och stämmer av så att allt känns bra både inför starten av tjänsten men även regelbundet därefter. Skulle ni inte känna er nöjda med barnvakten hjälper vi er att byta till en annan barnvakt.

Får vi träffa barnvakten innan vi väljer att anlita er?

Det ingår alltid en timmes träff med barnvakten innan ni bestämmer er för om barnvakten passar er. Träffen är gratis och en möjlighet att i lugn och ro känna efter så allt känns bra innan ni börjar boka in passningar. Vi följer alltid upp detta möte för att stämma av med er.

Kontakt

010-3333 427
Baltzargatan 18, 21136 Malmö

Skicka förfrågan