IMG_6198.jpeg

Felicia-Luminita Gradinaru

Kan arbeta i: Malmö.

Mitt namn är Felicia. Jag studerar till barnskötare och har därmed även praktik på förskola. Jag har passat barn som är mellan 0-15 år och som mest 18 barn samtidigt på förskolan. Jag är en positiv och pysslig person och jag gör gärna aktiviteter med barnen. Jag städar också gärna undan i hemmet tillsammans med barnen. Jag älskar djur och har inga allergier.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska, Engelska, Rumänska

Mer information

Andra barnvakter

Charlie Wedin

Jag arbetar just nu som vikarie på en skola såväl som på ett fritids, främst med barn i åldrarna 5-9 år. Utöver det har jag

Mer info »

Isabelle V.

Jag heter Isabelle och har tidigare jobbat på fritids med barn i låg- och mellanstadiet, samt passat barn – däribland främst syskon och kusiner. Jag

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.