3714C569-9927-4781-9536-B8996C42E5D8.jpeg

Engla Fridebäck

Kan arbeta i: Vega med omnejd.

Mitt namn är Engla och jag är 17 år gammal.

Jag tror att jag passar som barnvakt eftersom jag har erfarenhet av detta sedan tidigare. Jag har jobbat på barnpassningen på ett gym och jag har varit, och är fortfarande, gymnastiktränare för barn mellan 4-14 år. Jag är omgiven av barn den mesta tiden, då jag har småkusiner i åldrarna från 5 månader-14 år.

Jag satsar på att ta mitt körkort så fort jag blir 18 år, då jag vill ha tillgång till att ta mig överallt på ett smidigt sätt. Jag kommer även ha tillgång till bil.

Just nu jobbar jag som butiksmedarbetare, gymnastiktränare och studerar till frisör i skolan.

Hoppas att ni vill se mer av mig!

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska, Engelska

Mer information

Andra barnvakter

Moa Klingberg

Under vår- och höstterminen 2022 hjälpte jag till i en barngrupp i kyrkan. Det var en fritidsverksamhet där barn som gick i årskurs 3-6 gick

Mer info »

Izabela D

Jag läser sista året på gymnasiet på naturvetenskapliga programmet och planerar att plugga till lärare i framtiden. Jag har även genomgått en utbildning för barnvakt.

Mer info »

Avi Naser

Jag är en utåtriktad person med en stor ansvarskänsla och viljestyrka. Flexibilitet, initiativförmåga och förmåga att möta nya miljöer och människor är en förutsättning för

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.