När du vill shoppa och barnen vill ha kul

Information om barnpassningen på Emporia
Vår barnpassningar har dessvärre stängt från och med måndag den 9 juli. Detta då  vi ska utvärdera på vilket sätt vi kan utveckla tjänsten och om den ska finnas kvar eller om den ska öppna i en annan skepnad. Efterfrågan från våra kunder har tyvärr inte varit så stor som vi hade önskat och därför måste vi se över på vilket sätt vi kan förbättra detta.

Den 5 maj 2018 öppnar Stor & Liten en barnpassningsbutik på Emporia Köpcentrum. I butiken som ligger på plan 3, precis vid Bärnstenstorget bredvid G-star, kan du som besökare lämna in barnen under tiden du besöker Emporia.

Emporia Köpcentrum tillsammans med Stor & Liten Barnpassning erbjuder dig som besöker köpcentrumet en plats att lämna barnen när du vill uppleva Emporias utbud i lugn och ro. Barnen tas om hand av våra erfarna lekledare som aktiverar dem i lugn och kreativ lek. Här finns alltid något nytt att göra.

Roligt för barnen
Våra erfarna lekledare aktiverar ditt barn i kreativ och lugn lek som exempelvis pyssel, lego, duplo, magneter, byggstavar, fantasilek, lera, måla och rita, bokläsning och spel. Här finns alltid något nytt och roligt att göra.

Hur funkar det?
Allt du behöver göra är att registrera ett kundkonto här på vår hemsida och sen checka in ditt barn vid grinden. Vi tar emot barn i åldrarna 0-10 år. Maximal tid som du kan ha ditt barn i barnpassningen är 90 minuter. Om du vill förlänga tiden ytterligare 90 minuter går det bra om du fysiskt kommer till butiken. Förlängning görs i mån av plats.

Vad kostar det?
Priset är 39 kr för 60 minuter och 49 kr för 90 minuter. Vi tar emot kortbetalning vid utcheckning. Arbetar du på Emporia och har ett giltigt Staff Card kan du lämna in ditt barn i en hel arbetsdag till förmånligt pris. Kom förbi så berättar vi gärna mer.

Regler och villkor för tjänsten
För att alla ska kunna använda tjänsten finns det några regler som är viktiga. Läs mer om våra regler och villkor här.

Skänk leksaken vidare
Alla barn förtjänar en lekfull vardag. Inte alla barn har dock ekonomisk möjlighet till annat än det nödvändiga. Emporia köpcentrum driver därför detta välgörenhetsprojekt som går ut på att samla in och dela ut leksaker till förmån för barn som inte annars har ekonomiska möjligheter till leksaker. Vi på Stor & Liten har hand om in- och utlämning av leksaker i butiken.

Ni är varmt välkomna att lämna in era hela och fungerande leksaker, spel och böcker som ni inte längre använder. Vi delar sedan ut dem till leksugna barn.

Logga in eller bli kund

Skicka förfrågan