Regler och villkor

Vad kul att du är intresserad av barnpassning på Emporia. För att tjänsten ska bli så bra som möjligt för alla och inte missbrukas gäller följande regler och villkor för tjänsten.

Stor & Liten Barnpassning ansvarar för dina barns säkerhet och välmående under deras besök hos oss. Vid frågor, funderingar och liknande gällande barnpassningen ska du kontakta oss på Stor & Liten Barnpassning.

Följande regler gäller för vår tjänst:

  • Du kan lämna in ditt barn maximalt i 90 minuter. Därefter måste du komma till oss för att förlänga.
  • Du måste vara på Emporia och vara tillgänglig på telefonen om vi behöver nå dig.
  • Blöjbyten görs generellt av dig som förälder. Vi har skötbord inne i lokalen och kontaktar dig om en blöja behöver bytas.
  • Vi har bananer, men i övrigt ansvarar vi inte för måltider. Säg till om du inte vill att ditt barn äter banan. Du kan lämna snacks och mellanmål till oss.
  • Har du Staff Card kan du lämna in ditt barn längre tid, men du ansvarar då för större måltider och en paus med utomhusvistelse rekommenderas om det är en hel arbetsdag.
  • Vid väsentlig försenad hämtning kan vi debitera förseningstaxa. Priset blir då 100 kr per timme för hela vistelsen och kundkontot kan spärras vid upprepade missbruk. Givetvis gör det inget om du skulle råka bli lite sen någon gång. Våra regler finns för att undvika systematiskt missbruk av tjänsten.
  • Vi lämnar inte ut ditt barn till någon annan person än den som lämnade in. Önskas att annan person hämtar måste detta meddelas till oss vid lämningen. Detta gäller även om den som vill hämta är en anhörig som barnet känner igen. Vi har denna regel för att det tyvärr händer i samhället att föräldrar eller andra anhöriga bortför barn emot vårdnadshavarens vilja.
  • Vid händelse av brand eller brandövning ansvarar vi för ditt barns säkerhet och vi följer Emporias rutiner för utrymning. Du ska alltså inte bege dig till vår lokal i en sådan händelse utan själv söka dig till närmaste återsamlingsplats och följa vidare instruktioner där.
Logga in eller bli kund

Skicka förfrågan