A0691DDB-D2C1-4A82-B7EC-F5971080C265.jpeg

Ellen Wåhlander

Kan arbeta i: Helsingborg med omnejd.

Jag var fast anställd som personlig assistent till ett barn under hela år 2022. Jag var med honom i hans vardag, samt hittade på aktiviteter och hjälpte honom i skolan. Jag har dessutom växt upp med yngre syskon och kusiner som jag mellan varven har varit barnvakt åt.

Jag jobbar just nu en säsong på en restaurang som heter Holy Smoke, men de stänger för säsongen i september. Jag kan redan nu börja arbeta som barnvakt vid sidan om mitt nuvarande arbete, men jag kommer söka vidare till arbeten som kan erbjuda fler timmar. Jag kommer förmodligen kunna arbeta som barnvakt vid sidan om mitt nästa arbete också.

Jag älskar att se människor och barn ha roligt och utvecklas, dessutom har jag erfarenhet av barnpassning i olika åldrar.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska och Engelska

Mer information

Andra barnvakter

Lubna Shakko

Jag är utbildad barnskötare och jag kan även sondmatning, motorikträning samt ge medicin regelbundet. Mina styrkor är att jag är snäll, positiv, noggrann och hjälpsam.

Mer info »

Johanna Dalhberg

Jag har passat och sett efter barn i åldrarna 1-7 år, både mina syskon men även bekantas barn. Just nu är jag arbetssökande då jag

Mer info »

Johanna C

Är van att jobba med barn, både små och äldre barn.Har även jobbat på ridskola med både barn och vuxna.Trivs och jobbar bäst med barn.

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.