bild-pa-mig.jpg

Drilona Maliqi

Kan arbeta i: Malmö.

Jag har läst Barn- och fritidsprogrammet, med inriktning pedagogiskt arbete på Praktiska Malmö City Gymnasiet i Malmö. Tog studenten i juni 2021 och är färdigutbildad barnskötare sedan dess.

Under min treåriga gymnasieutbildning så har jag praktiserat inom olika förskolor i Malmö. Har även sommarjobbat fyra veckor på en förskola inom satsningen Ung i sommar. Idag jobbar jag på heltid inom en privat förskola i Limhamn i Malmö. Började jobba i november 2022 som provanställd med de yngsta barnen i åldrarna 1-3. Min provanställning gick sedan vidare till en tillsvidareanställning i maj 2023. Idag jobbar jag med de äldsta barnen som är 4-6 år gamla.

Efter studenten så har jag jobbat som timvikarie och månadsanställd inom flera olika förskolor i Malmö.
Jag har erfarenhet av barnpassning, då jag har varit barnvakt många gånger under många år. Har suttit barnvakt åt kusiner och släktingar, grannars barn och mina vänners syskon. Känner mig väldigt trygg och självsäker i min roll som barnskötare/barnvakt.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska och albanska

Mer information

Andra barnvakter

Nellie Larsson

Jag är en positiv tjej, fylld med energi och glädje. Som student befinner jag mig mitt i livet och letar efter en sidosysselsättning som ger

Mer info »

Athraa Alsaedi

Jag är 33 år gammal och läser på gymnasiet, tredje terminen av den första sv1. Jag är en mogen tvåbarnsmamma med stort tålamod. Har 2

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.