IMG_8927.jpeg

Constanza Håkansson Cortés

Kan arbeta i: Malmö med omnejd.

Mitt namn är Constanza och jag vill påstå att jag har mycket erfarenhet gällande just barn och att jobba i en miljö med barn i fokus. Det som gör att jag har intresse för barn, är barns sätt att se på livet och världen, inte så mycket bekymmer och allt är bara kul. Hur som helst, jag har inga syskon men jag har extremt många småkusiner. Så ungefär vid 12 års ålder började jag passa mina småkusiner som var allt från 3-6 år, och på alla släktträffar då är det jag som får stå för underhållet m.m. Utöver detta har jag jobbat på en fritidsgård i Rosengård med fokus på utsatta barn med somaliskt ursprung, otroligt lärorikt. Jag har även jobbat officiellt som barnpassare för 1 familj, då via företaget Yepstr. I somras fick jag gå en ledarskapsutbildning med fokus på barn 7-11 år. Då fick jag arrangera aktiviteter för barnen i stadsparken, samt att jag fick genomgå interna gruppövningar som utvecklar alla möjliga förmågor som samarbete, koncentration och lyhördhet. Jag fick ett diplom utdelat. Jag fick också genomgå en HLR- och brandsäkerhetsutbildning. Utöver detta kan jag nämna att jag i 2-3 somrar jobbat i 1 månad med lägerverksamhet i ett samfund i Sverige. Jag växte upp i en kristen miljö och har därför alltid varit aktiv i kyrkan och under dessa läger, med scouting, bad, roliga discon m.m. Det är ungefär den erfarenhet jag har av att jobba med barn.

Därutöver kan jag berätta att jag studerar samhälle beteende sista året på Bladins Gymnasium och i framtiden vill jag studera till polis. Just nu söker jag därför ett meningsfullt jobb utöver skolan, som också gör skillnad och där jag möter andra människor och får öva inför framtiden.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska, Engelska, Spanska

Mer information

Andra barnvakter

Charlie Wedin

Jag arbetar just nu som vikarie på en skola såväl som på ett fritids, främst med barn i åldrarna 5-9 år. Utöver det har jag

Mer info »

Norhän darwich

Ledsagare inom Malmö stad.Arbete med autistiska barn.Barnvakt till 4-åring.Arbete med barn i skola som elevassistent. Har du några allergier? Nej Vilka språk talar du flytande:

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.