IMG_4914.jpeg

Candan Ikincisoy

Kan arbeta i: Upplands Väsby med omnejd.

Mitt namn är Candan Ikincisoy och jag är född 2006 i Upplands Väsby. Som en energifylld, omtänksam och positiv person har jag haft nöjet att vara barnvakt i över 3 år. Min erfarenhet inkluderar att mata, bada samt hämta och lämna barnen på förskolan. Jag älskar att kommunicera med barn och jag skapar oftast en bra relation med barnen jag passar. Jag ser fram emot att skapa roliga och trygga stunder tillsammans.

För närvarande studerar jag ekonomi juridik vid Väsby Nya Gymnasium.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska, Engelska, Turkiska

Mer information

Andra barnvakter

Natalie dawd

Mina erfarenheter är att jag sitter barnvakt åt min bror som är 10 år gammal samt mina 2 små kusiner som är 2-3 år gamla.

Mer info »

Mrs

Jag är en kvinna på 50 plus som arbetar i skolan sedan många år tillbaka med barn mellan 6-12 år. Jag har även arbetat med

Mer info »

Nellie Larsson

Jag är en positiv tjej, fylld med energi och glädje. Som student befinner jag mig mitt i livet och letar efter en sidosysselsättning som ger

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.