Malin

Malin är född 1988 och bor i skillingaryd.

Videopresentation för Malin

Lär känna Malin genom att se dennes video presentation

Lite mer info om Malin

Grundläggande information om denna barnvakt

Utbildning / Education Jag har gått Vård och Omsorg på Fenix kunskapscentrum i Vaggeryd. Dock avbruten pga graviditeter men kommer gå klart det lilla jag har kvar så fort jag får chansen.
Erfarenhet/Work experience Jag har tidigare arbetat både inom restaurang och vården. När jag var på ålderdomshemmet så fick jag lära mig hur det är att hjälpa en annan individ, någon som har svårt för div sysslor som ingår i vardagen. Jag fick även lära mig att vara lyhörd, att kunna tillgodose en annan person behov genom att läsa av kroppsspråk, då talet inte fanns som ett kommunikationsverktyg just då.
Körkort/Drivers licence Nej/No
Max antal barn / Max number of children 4
Lägsta ålder / From age 0 månader / months
Flytande språk / Fluently speaking Svenska
Allergier / Allergies Nötter
Övrigt / Other info Jag har tre barn själv, en flicka på 7 år, en son på 8 år och en son på 12 år. Så min största erfarenhet utav barn ligger i att jag har tre barn själv. Jag har som tidigare nämnt även arbetat inom äldreomsorgen där man fick lära sig grunderna till att ha ansvar över en annan individ för att tillgodose dennes behov utöver den kommunikation som fanns.
Jag är 30 år och gillar att lära mig nya saker, jag har även ett stort intresse för olika typer av kreativa aktiviteter så som att pyssla, rita och handarbete (Virka). Jag kan komma ner på ett barns nivå och hitta på saker som är anpassat för åldern tack vare mitt sinne för kreativitet och inlärning.

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

 

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.