Zandra

Zandra är född 2001 och bor i Ängelholm.

Videopresentation

Lär känna Zandra lite mer genom att se hennes video

Fakta om Zandra

Nyttig information om Zandra

Utbildning / Education Första året på gymnasiet gick jag Naturvetenskap i Ängelholm, dock bytade jag till Naturbruk lite för sent och därför går jag nu första året på gymnasiet på en hundlinje. Jag dras mer till det praktiska och därför passar naturbruk mig perfekt, det är jätteroligt att arbeta med hundar och lära sig hur dem påverkar oss människor och hur vi påverkar dem i ett samarbete i det vardagliga livet.
Erfarenhet/Work experience Då jag själv har en lillebror och syskonbarn är jag väldigt erfaren med att passa småbarn. Utom det har jag jobbat som extra personal på en ridskola där jag har hjälpt till att utföra aktiviteter och hjälpa dem med hur man gör med hästar samt säkerheten, bygga upp modet till att prova nya saker och vara en ledande vuxen de har kunnat se upp till. På högstadiet har jag haft praktik på en förskola/dagis med åldrarna 1-3. Utöver dessa har jag praktiserat på fritids från årskurs 0-4.
Körkort/Drivers licence Nej/No
Max antal barn / Max number of children 4
Lägsta ålder / From age 0 månader / months
Flytande språk / Fluently speaking Pratar Svenska flytande
Allergier / Allergies Glutenintolerant, Laktosintolerant, Gräs/pollen, Hund, Katt och kanin. (Dock fixas all allergi utom matallergin med allergitablett)
Övrigt / Other info Väldigt kreativ och påhittig.

Skicka förfrågan