Zandra

Zandra är född 2001 och bor i Ängelholm.

Videopresentation för Zandra

Lär känna Zandra genom att se dennes video presentation

Lite mer info om Zandra

Grundläggande information om denna barnvakt

Utbildning / Education Första året på gymnasiet gick jag Naturvetenskap i Ängelholm, dock bytade jag till Naturbruk lite för sent och därför går jag nu första året på gymnasiet på en hundlinje. Jag dras mer till det praktiska och därför passar naturbruk mig perfekt, det är jätteroligt att arbeta med hundar och lära sig hur dem påverkar oss människor och hur vi påverkar dem i ett samarbete i det vardagliga livet.
Erfarenhet/Work experience Då jag själv har en lillebror och syskonbarn är jag väldigt erfaren med att passa småbarn. Utom det har jag jobbat som extra personal på en ridskola där jag har hjälpt till att utföra aktiviteter och hjälpa dem med hur man gör med hästar samt säkerheten, bygga upp modet till att prova nya saker och vara en ledande vuxen de har kunnat se upp till. På högstadiet har jag haft praktik på en förskola/dagis med åldrarna 1-3. Utöver dessa har jag praktiserat på fritids från årskurs 0-4.
Körkort/Drivers licence Nej/No
Max antal barn / Max number of children 4
Lägsta ålder / From age 0 månader / months
Flytande språk / Fluently speaking Pratar Svenska flytande
Allergier / Allergies Glutenintolerant, Laktosintolerant, Gräs/pollen, Hund, Katt och kanin. (Dock fixas all allergi utom matallergin med allergitablett)
Övrigt / Other info Väldigt kreativ och påhittig.

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

 

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.