Elin

Elin är född 1999 och bor i Marieholm.

Videopresentation

Lär känna Elin lite mer genom att se hennes video

Fakta om Elin

Nyttig information om Elin

Utbildning / Education Hjärups Skola F-5, Hjärup
Hjärupslundsskolan 6-9, Hjärup
Helsingborgs Ridgymnasium, Helsingborg. Där går jag sista terminen och läser Business management och ledarskap med hästhållning
Erfarenhet/Work experience STATIONSBYNS FÖRSKOLA
Under en vecka när jag gick i 8an hade jag praktik på Stationsbyns förskola där jag tog hand om de äldre barnen. Fick mest leka och underhålla dem men det tillkom även att hjälpa dem sätta så sig kläder och hjälpa till när vi skulle äta.

VALLGÅRDENS GOLFKLUBB
Har jobbat mest i kassan på golfklubben under somrarna men även hjälpt till med juniorträningarna. Då jag mest sätt till så barnen gör de dem ska och hålla koll på dem när de lär sig spela golf.

BARNVAKT
Har varit barnvakt åt mina kusiner som är allt mellan 5mån till 9år, jag har då hjälpt till under kalas och middagar när släkten varit samlade men har även varit själva med några av kusinerna där vi till exempel åkt och bowlat och hittat på roliga saker. Tar även hand om min lillasyster på 2,5år minst 2 dagar i veckan, då hämtar jag henne från förskolan och hjälper henne med allt där hemma. Leker med henne, nattar henne på kvällen, fixar mat till henne och bara har roligt med henne.

Körkort/Drivers licence Ja/Yes
Bil/Car Ja/Yes
Max antal barn / Max number of children 2
Lägsta ålder / From age 1 år / years
Flytande språk / Fluently speaking Svenska
Allergier / Allergies Ingen allergi, har hund, häst och katt hemma
Övrigt / Other info Jag är en positiv och glad tjej som älskar barn, älskar naturen och djur. Tycker om att hitta på olika saker med barnen till exempel vara ute, pyssla, spela spel, bygga kojor och baka. Tycker det är roligt att se barnen utvecklas och få lära dem nya saker.

Skicka förfrågan