Christina

Christina är född 1955 och bor i Yngsjö.

Videopresentation för Christina

Lär känna Christina genom att se dennes video presentation

Lite mer info om Christina

Grundläggande information om denna barnvakt

Utbildning / Education grundskola, gymnasium ,2 år på stockholms universitet, bla juridik , statskunskap enskilda kurser.
Erfarenhet/Work experience Jag vikarierade för min syster vid sjukdom, som barnflicka i 3 månader, en pojke 2 år och en flicka 4 år.detta är enda barnjobben jag haft,
jag har sedan 1978 varit anställd på Vin och Sprit i deras stockholmsfabrik , från 1989 i Absolutfabriken i Åhus, där jag slutade 1 januari 2017 och tog ut pension.
Efter totalt nära 40 år i samma företag
Körkort/Drivers licence Ja/Yes
Bil/Car Ja/Yes
Max antal barn / Max number of children 3
Lägsta ålder / From age 3 månader / months
Flytande språk / Fluently speaking svenska, pratar och förstår engelska ganska bra, jag har läst Finska, kan inte prata men förstår en del .
Allergier / Allergies nej
Övrigt / Other info Jag har inga egna barn, men mina syskonbarn har alltid funnits omkring mig, jag har passat dom väldigt mycket, Dom var 4 stycken den äldsta är idag 42 och den yngsta 30 år. Ofta låg dom över hos mig i tur och ordning.där fick man vara rättvis .
jag är en djurintresserad tjej, vistas mycket ute i naturen, jag bor i en stuga på landet, en mil söder om Åhus, och trädgården ligger mig varmt om hjärtat.
Jag vill gärna ta med era barn till stallet och mina två hästar och stallkatten om dom gillar djur.Som ni förstår kan jag inte passa några barn med pälsallergi,

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

 

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.