Josefine

Josefine är född 2000 och bor i Tygelsjö.

Videopresentation för Josefine

Lär känna Josefine genom att se dennes video presentation

Lite mer info om Josefine

Grundläggande information om denna barnvakt

Utbildning / Education Tygelsjöskolan F-6, Tygelsjö
Pilbäckskolan 7-9, Tygelsjö. Mitt meritvärde från grundskolan: 292,5
Malmö Borgarskola, Malmö. Det är där jag går just nu på ekonomiprogrammet.
Erfarenhet/Work experience LIMHAMNS FÖRSKOLA AB
Fyra veckor under sommarlovet 2016 sommarpraktiserade jag på Limhamns Förskola AB. Där fick jag mesta dels leka med barnen och underhålla dem men även hjälpa till att mata barnen, hålla koll på dem samt att hjälpa dem att ta på sig sina ytterkläder m.m.

BARNVAKT
Jag har varit barnvakt till mina kusiner sen jag var ca 10 år gammal. De är allt ifrån åldrarna 0-13 år. När jag passar dem leker vi mycket, går till lekplatsen och ser till att de kommer till sängs när de ska. Jag har även varit barnpassare åt min fem år yngre lillebror. Jag ser till att han får mat i magen antingen genom att värma rester eller laga middag.

Körkort/Drivers licence Nej/No
Max antal barn / Max number of children 3
Lägsta ålder / From age 1 år / years
Flytande språk / Fluently speaking Svenska och Engelska
Allergier / Allergies Hund
Övrigt / Other info Jag är väldigt lekfull och kreativ så jag älskar att hitta på roliga aktiviteter och lekar tillsammans med barnen, som tex att pyssla, baka, spela spel men även bygga kojor. Jag håller gärna på med musik och spelar både piano och gitarr men framförallt så sjunger jag. Fotografering är stor passion jag har i livet. Jag älskar att leka med barn och ta hand om dem. Jag tycker att det är så kul att se dem utvecklas och få lära dem nya saker. Jag har det enkelt för skolan och skulle därför kunna hjälpa till mycket med läxorna ifall det skulle behövas.

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

 

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.