Sofia

Sofia är född 1999 och bor i Limhamn.

Videopresentation

Lär känna Sofia lite mer genom att se hennes video

Fakta om Sofia

Nyttig information om Sofia

Utbildning / Education Jag går nu tredje året på gymnasiet på Malmö Latinskola och går den Naturvetenskapliga inriktningen.
Erfarenhet/Work experience - Skötaransvarig på Malmö Ridklubb där jag har anordnat aktiviteter så som lekar, grillkvällar, kurser etc. med barnen men även funnits där som deras vän
- Stallarbetare där jag har tagit hand om hästarna
- Fastighetsskötare
- Praktiserat på en förskola med barn mellan 2-5år
Körkort/Drivers licence Ja/Yes
Bil/Car Ja/Yes
Max antal barn / Max number of children 3
Lägsta ålder / From age 3 år / years
Flytande språk / Fluently speaking Engelska och svenska
Allergier / Allergies Nej
Övrigt / Other info Jag heter Sofia och går sista året på Malmö Latinskola. Jag är en väldigt positiv och glad tjej som inte är rädd för utmaningar. När jag har varit mindre så har jag passat kompisars barn och alltid varit den som har lekt med dem på middagar etc. För mig är det viktigt att kunna ta mycket ansvar och vara ärlig om saker och ting samtidigt som man ska kunna ha det så kul som möjligt. Jag tycker om att laga mat och pyssla men även att vara ute mycket t.ex. ta promenader, gå till lekplatsen och leka lekar. Jag vill alltid barnets bästa och vill att dom ska ha en så bra tid som möjligt. I min familj har vi även en hund och jag har ridit och varit aktiv i stallet sedan jag var 7 år gammal, med andra ord tycker jag om att vara med djur.

Skicka förfrågan