Hanna

Hanna är född 1999 och bor i Asmundtorp.

Videopresentation för Hanna

Lär känna Hanna genom att se dennes video presentation

Lite mer info om Hanna

Grundläggande information om denna barnvakt

Utbildning / Education Under åren 2015 till 2018 studerade jag på Campeon Frigymnasium i Helsingborg där jag läste samhällskunskap med inriktning på beteendevetenskap. Jag har sedan tidigare även en fullbordad grundskoleutbildning.
Erfarenhet/Work experience Mina erfarenheter av barn är breda. Som yngsta syskonet av sex stycken så har det ofta blivit mitt ansvarsområde att ta hand om alla mina syskonbarn, vilket jag tycker är oerhört roligt och lärorikt! Under december 2017 till januari 2018 volontärarbetare jag även på ett barnhem på Ghanas landsbygd. Under drygt en månad bodde jag på barnhemmet och tog hand om 52 barn i åldrarna 2-16 dygnet runt. Månaden innefattade massor av lek och hjälp med skolarbete, såväl som stöttning vid matlagning, tvättning, städning, duschning och påklädning. Min period som volontär gav mig massor av erfarenhet inom barnpassning och jag fick lära mig hur jag som barnvakt kan bidra med en skillnad på flera olika sätt. Sedan dess har jag älskat att arbeta tillsammans med barn ännu mer.

Jag har sedan tidigare även arbetslivserfarenhet inom flertalet andra yrken, bland annat som VD på UF-företaget Colours of Ghana samt som servitris på Pumpans café på Ven. Genom dessa arbetena blev jag van vid både stresstålighet, långa transportsträckor samt problemlösning.

Körkort/Drivers licence Nej/No
Max antal barn / Max number of children 2
Lägsta ålder / From age 1 år / years
Flytande språk / Fluently speaking Svenska, Engelska
Allergier / Allergies Nej
Övrigt / Other info Som person är jag väldigt kreativ! Jag brinner för att läsa, skriva, måla, laga mat och sjunga och gör det gärna så fort jag hinner. Att gå igenom livet med ett leende på läpparna är för mig prio ett och något som jag nästintill alltid gör. Jag är oerhört anpassningsbar, organiserad och rättvis. För mig är det viktigt att ni som familj litar på mig och att era barn känner sig trygga i mina händer. Jag kommer alltid att göra mitt yttersta för att barnen ska ha det så roligt som möjligt och lära sig så mycket som möjligt under tiden som jag arbetar för er.

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

 

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.