Maja

Maja är född 1999 och bor i Örebro.

Videopresentation

Lär känna Maja lite mer genom att se hennes video

Fakta om Maja

Nyttig information om Maja

Utbildning / Education Jag pluggar tredje året ekonomi, med inrikting på juridik. Detta gör jag på Rudbecksgymnasiet i Örebro.
Erfarenhet/Work experience Jag har arbetat extra på restaurang i två år. Där jobbade jag som servitris men hjälpte även till i köket. Så matlagning är inga problem! Att ha arbetat inom restaurangbranschen har gjort att jag klarar stress bra och lätt kan lösa problem.

Innan dess har jag har arbetat som skådespelare i barnteater för kulturskolan i Örebro! Där skrev jag även manus och regisserade föreställningar. Detta har bidragit till att jag har en god fantasi tillsammans med barnen och vet vad de tycker är roligt.

Jag har tidigare varit barnvakt åt vänners barn. Jag har också jobbat åt en privat familj som barnflicka. Jag har även småsyskon som jag har erfarenhet av att passa. Utöver det har jag utfört praktik på förskola, då arbetade jag med barn från två år och uppåt.

Körkort/Drivers licence Ja/Yes
Bil/Car Ja/Yes
Max antal barn / Max number of children 2
Lägsta ålder / From age 1 år / years
Flytande språk / Fluently speaking Jag talar, skriver och förstår både svenska och engelska flytande.
Allergier / Allergies Inga.
Övrigt / Other info Det jag är intresserad av i ett arbete är att få träffa människor och att hjälpa till, eftersom jag är väldigt snäll och vänlig. Jag har alltid velat arbeta med barn och vi trivs oftast mycket bra ihop. Jag är en mycket lugn och ansvarsfull tjej, men tycker givetvis om att ha kul och leka tillsammans med barnen! Jag hittar gärna på utflykter och aktiviteter tillsammans med ert/era barn.
Jag har tidigare tävlat i simning så att simma är ett stort intresse. Jag kan även spela gitarr och tycker om att sjunga och dansa. I framtiden vill jag plugga till socionom, och även då arbeta med barn och familjer.
Hoppas att jag får arbeta tillsammans med er, och jag ser fram emot att träffa er!
Med vänlig hälsning, Maja.

Skicka förfrågan