Emelie

Emelie är född 2000 och bor i malmö.

Videopresentation för Emelie

Lär känna Emelie genom att se dennes video presentation

Lite mer info om Emelie

Grundläggande information om denna barnvakt

Utbildning / Education Europaportenskolor, Malmö. 14/6-2016
Jag gick ut grundskolan (åk3-9), Meritvärde: 292,5
Just nu går jag gymnasiet, ska bli utbildad till djurvårdare.

Erfarenhet/Work experience MONTESSORIGRUNDSKOLAN MARIA
Tagit hand om barnen som gick i förskoleklassen. Med bl.a. Matematik och Svenska. Var även rastvakt och hjälpte till under luncherna. (Praktik åk8 och åk9 en vecka båda gångerna)

BARNVAKT
Jag satt barnvakt åt mina grannars barn. Jag passade deras pojkar som då var mellan 1,5 och 4 år. Jag passade dem till och från under loppet av cirka 3-4 år. Jag passade dem då ett antal timmar, gav dem mat, såg till så att dem var glada och nöjda, bytte blöja, badade dem, gick ut till lekplatsen med dem, lekte med dem, och såg till så att dem fick sova på eftermiddagen.

KATTVAKT
Passade mina grannars katt ett antal gånger när dem var bortresta. Jag gav då katten mat, kelade med henne, rensade kattlådan, gav henne nytt vatten, lekte med henne, och såg till så att hon hade de bra.

HUNDVAKT
Jag passade min bästa väns hund ett antal gånger och gör de fortfarande när hon och hennes föräldrar ska iväg under dagarna. Jag kelar då med henne, ger henne mat och vatten, går ut på promenader, leker och busar med henne, och badar henne (om de skulle behövas).

PRAKTIK PÅ PENSIONAT SVANS & TASS
Jag var då inne hos katterna och tog hand om dem, jag städade deras boxar, gjorde rent i deras lådor och gav dem ny mat och vatten. Dessutom mös jag väldigt mycket med katterna och såg till så att dem hade de roligt. Och såg till så att dem verkade må bra.

PRAKTIK PÅ FÅRABÄCK HUND OCH KATT PENSIONAT
Jag är då hos hundarna. Där tar jag ut hundar i olika omgångar, och går då ut antingen på promenader eller i rastgårdar. Jag busar och kelar med dem jättemycket, ser till så att dem mår bra. Ger dem mat och vatten efter första promenaden. Sen på eftermiddagen tar jag ut hundarna i ungefär samma ordning som på morgonen. Då försöker vi hålla koll på vilka som varit på promenad och i rastgårdar på förmiddagen, så att alla hundar får lite omväxling. Senare fixar vi filtarna inne i boxarna, sopar och moppar också så att det är rent och fint inne hos hundarna.

SOMMAR JOBB PÅ HYLLIEHEMMET
Jag var på Hylliehemmet vilket är ett vårdboende. Jag var där i ca. 4 veckor och under tiden jag var där så bakade jag, diskade och dukade av och på borden innan och efter måltider. Jag lagade även mat och sysselsatte dem boende. Jag hjälpte också till vid gemensamma aktiviteter så som kiosk på gården, allsång och inomhus gympa. Jag pratade även väldigt mycket med de boende, och hjälpte visa vid måltiderna. Jag tittade även på tv med dem och tog ut visa på innergården.

Körkort/Drivers licence Nej/No
Max antal barn / Max number of children 2
Lägsta ålder / From age 5 månader / months
Flytande språk / Fluently speaking Svenska och Engelska
Allergier / Allergies Kvalster och Timotej (gräs)
Övrigt / Other info Jag är en väldigt glad och positiv tjej, jag gillar att pyssla, titta på film, rita, vara utomhus, dansa och sjunga. Jag tycker jättemycket om barn och tycker det är jättehäftigt att se dem utvecklas och lära sig nya saker. Att få vara med och lära dem saker är ännu roligare. Att ta initiativ och eget ansvar är jag bra på och tar mer än gärna hand om människor runt omkring mig.

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

 

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.