Dominique

Dominique är född 1998 och bor i Västerås.

Videopresentation

Lär känna Dominique lite mer genom att se hennes video

Fakta om Dominique

Nyttig information om Dominique

Utbildning / Education Jag gick 3 år i gymnasiet och fick examen i hantverksteknik. Har också godkänt i grundskoleutbildning.
Erfarenhet/Work experience Mitt första jobb var på Anunds Hög Café under en sommar. Under tiden jag gick i gymnasiet så hade jag praktik på tre olika butiker.
Efter att jag tog examen så var jag och praktiserade i fem dagar på Aros trygghetsbevakning.
Körkort/Drivers licence Nej/No
Max antal barn / Max number of children 3
Lägsta ålder / From age 0 månader / months
Flytande språk / Fluently speaking Svenska och engelska
Allergier / Allergies Inga allergier
Övrigt / Other info Jag är en tjej som älskar att hitta på roliga saker oavsett om det är lite pyssel hemma eller gå ut till en lekpark och leka. Jag är också en väldigt positiv person av mig och försöker alltid tänka så positivt som möjligt i alla situationer. Ett av mina stora intressen är att laga mat, jag älskar att kunna hålla på med alla olika smaker och recept oavsett om det är till matlagning eller bakning.

På fritiden umgås jag väldigt mycket med familjen och mina vänner, har även en liten hobby att göra naglar hemma på mig och mina vänner.

Jag har god vana med barn oavsett om det är ett eller flera jag ska ta hand om. Jag har väldigt lätt att kunna få bra kontakt med barn. Och dem har lätt att känna sig trygga och bekväma med mig.

Jag kan lova att era barn kommer vara trygga och säkra när jag tar hand om dem. Och att det aldrig kommer vara en tråkig stund!

Skicka förfrågan