Hassan

Hassan är född 1999 och bor i kristianstad.

Videopresentation

Lär känna Hassan lite mer genom att se hennes video

Fakta om Hassan

Nyttig information om Hassan

Utbildning / Education Jag studerar fortfarande i gymnasiet och har samhälle-beteende som inriktning, just när så läser jag mitt tredje år på gymnasiet.
Erfarenhet/Work experience Jag har inte jobbat så mycket direkt utan jag har mer praktiserat och då har jag fått testa flera olika saker. Det jag skulle säga var mest stressiga praktiken eller det som krävde mest fokus var att jobba på äldreboende. Jag fick mycket ansvar där jag fick ta hand om äldre människor på egen hand där jag fick ge dem medicin och se till att de fick hjälp med det de behövde. Jag har även praktiserat i en skola där jag jobbade med barn som var 6 år gamla som jag gick ut med och tog hand om. Jag har även praktiserat i House of Bagels som är ett café samt en restaurang inne i stan där jag fick fixa olika smoothies och maträtter till kunder, jag fick även diska.
Körkort/Drivers licence Nej/No
Max antal barn / Max number of children 5
Lägsta ålder / From age 1 år / years
Flytande språk / Fluently speaking Svenska, Engelska, Arabiska
Allergier / Allergies inga
Övrigt / Other info Jag är en person med mycket tålamod som jag anser vara viktigt när man jobbar med andra människor. Jag har inte problem med stress vilket gör att jag kan ta hand om flera barn och det lärde jag mig när jag praktiserade hos äldreboende. Jag är även lätt fokuserad så jag kan hålla koll på flera saker samtidigt vilket gör att jag kan göra flera saker samtidigt som att ta hand om flera barn. Ett annat Cafe/resturang som jag jobbade på var House Of Bagels då jag fick servera mat och olika sorters dryck. Jag fick laga olika enkla maträtter och fixa olika smoothies som kunderna begärde.

Någon kunskap som jag är mest stolt över är att jag alltid får jobbet gjort, på ett eller annat sätt så gör jag mitt bästa för att få jobbet gjort och än så länge så har jag lyckats väldigt bra med det i livet. En stor anledning är att jag är väldigt utåtriktad och har enkelt att prata med människor vilket gör att jag kan få saker enklare gjorda.

Skicka förfrågan