Kaylee

Kaylee är född 1996 och bor i Staffanstorp.

Videopresentation för Kaylee

Lär känna Kaylee genom att se dennes video presentation

Lite mer info om Kaylee

Grundläggande information om denna barnvakt

Utbildning / Education Sommaren 2017 tog jag studenten på polhemskolan i lund, där gick jag frisörlinjen, utbildningen har lärt mig mycket om hur man ska hantera barn, eftersom det inte alltid är lätt att låta de sitta stilla när man klipper dem. På utbildningen har jag också lärt mig att det är super viktigt att lyssna noga på önskemål.

Jag har även haft några kurserna barn på min gymnasieskola i Holland. Där vi lärde oss mycket om barn och deras beteende men också hur man byter blöja och matar de osv.

Och sen har jag också gått Stor&Litens barnvakts utbildning som innefattar en HLR utbildning och allmän information om barn och barnpassning.

Erfarenhet/Work experience När det gäller barn så har passat flera av mina kusiner i både Holland och Sverige och det har varit barn mellan 0 och 12 års åldern.

Och sen har jag också jobbat på olika restauranger och som frisör.

Körkort/Drivers licence Nej/No
Max antal barn / Max number of children 3
Lägsta ålder / From age 0 månader / months
Flytande språk / Fluently speaking Nederländska, svenska och engelska
Allergier / Allergies Inga allergier, själv har jag fåglar hemma.
Övrigt / Other info Jag är en väldigt glad person som verkligen älskar att jobba med barn!! Jag skulle bli riktigt glad om ni väljer just mig som barnvakt och hoppas att höra av er snart!!

Hälsningar, Kaylee!

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

 

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.