Emelie

Emelie är född 1998 och bor i Eslöv.

Videopresentation

Lär känna Emelie lite mer genom att se hennes video

Fakta om Emelie

Nyttig information om Emelie

Utbildning / Education Jag studerar gymnasiet på distans där jag sätter mina egna tider och är därför oerhört flexibel när det kommer till arbetstider jag kan jobba. Jag är även utbildning i HLR för spädbarn, barn och vuxna.
Erfarenhet/Work experience Jag har arbetat på ett dagläger som ligger i Råröd där det kom barn från starten på skolan upp till 6:an. Där fick vi busa, pyssla, laga mat, grilla, paddla kanot och allt annat kul som tillhör lägerandan. Förutom daglägret har jag även passat min mans syskonbarn (2 st) där minstingen var ca 6 månader och den äldste ca 2 år. Under de timmar jag passade dem så busade vi, åt vi, var på promenad, byta blöja och tillslut blev det nattning. Jag har även vid olika tillfällen passat min grannes barn som var runt 4-5 års åldern, det var korta men intensiva stunder, vi bada i poolen, hoppa studsmatta, lekte kurragömma, ritade och allt annat kul man kan komma på.
Körkort/Drivers licence Ja/Yes
Bil/Car Ja/Yes
Max antal barn / Max number of children 2
Lägsta ålder / From age 6 månader / months
Flytande språk / Fluently speaking Svenska, Engelska
Allergier / Allergies Katt, kvalster, pollen, björk, dock vaccineras jag mot detta så ses inte som ett problem i hemmet.
Övrigt / Other info Jag älskar att både laga mat och att baka, vilket är en aktivitet jag mer än gärna gör med barnen. Jag har även spelat piano i snart 13 år och det är fortfarande något jag brinner för, till detta har jag även lagt till sången. Jag har som tidigare nämt erfarenhet av barn i olika åldrar och därmed även erfarenhet av blöjbyte och flaskmatning. Förutom detta hjälper jag gärna till om ni har något/några barn i skolåldern som även behöver hjälp med läxläsning.
När jag jobbar med barn vill jag se till att de får en härlig stund och ett minne att bära med sig fram över, samt att de ska se fram emot nästa gång jag kommer på besök.

Skicka förfrågan