Claudia

Claudia är född 1994 och bor i Malmö.

Videopresentation för Claudia

Lär känna Claudia genom att se dennes videopresentation

Lite mer info om Claudia

Grundläggande information om denna barnvakt

Utbildning / Education Hej! Jag heter Claudia. Jag bor i Malmö och är född i Stockholm. Jag pratar och förstår svenska och jag talar engelska flytande. Jag älskar barn och jag tycker om att spendera tid med dem. Att vara en barnvakt är inte bara ett jobb för mig, utan det är en hobby som jag uppskattar.
Erfarenhet/Work experience Just nu läser jag svenska och vill läsa vidare på högskolan. Under sommaren arbetade jag som vårdbiträde för äldre, mitt arbete var att ge sällskap och personlig vård. Tidigare för flera år arbetade jag med barn i olika ålder och gravida mammor som behövde hjälp med hushållet. Jag anser mig själv som en kreativ, aktiv, snäll och rolig person som gillar att hjälpa andra. Jag gillar djur också!
Körkort/Drivers licence Nej/No
Max antal barn / Max number of children 3
Lägsta ålder / From age 1 månader / months
Flytande språk / Fluently speaking Arabiska - Engelska - Svenska
Allergier / Allergies Inga
Övrigt / Other info Jag är duktig på att städa, laga mat och bakning. Jag gillar att berätta sagor, måla, rita och leka med barn. Jag kan vara en stor hjälp med läxor. Jag har jobbat mest med nyfödda tvillingar.

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

 

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.

}