Klara

Klara är född 2002 och bor i Råå.

Videopresentation för Klara

Lär känna Klara genom att se dennes videopresentation

Lite mer info om Klara

Grundläggande information om denna barnvakt

Utbildning / Education Jag studerar i nuläget tredje och sista året på ekonomiprogrammet på gymnasieskolan ProCivitas i Helsingborg. Utöver skolan har jag gått tre tränarutbildningar där momenten ledarskap, barnpedagogik och utlärningsmetoder utgör en central del.
Erfarenhet/Work experience Jag har arbetat med barn i 6 år, detta genom mitt jobb som instruktör och ledare på seglarskola under sommaren. Redan när jag var 13 år började jag som hjälpinstruktör, och har därefter arbetat som intstruktör i 4 år och vikarierat som huvudinstrukör vissa veckor. Under seglarskolan brukar vi totalt ha en verksamhet med 20-30 barn, där jag som instruktör har ansvar för en grupp på runt 6-8 barn i åldrarna 6-12 år, ibland yngre och ibland äldre. Utöver detta är jag också ensam tränare för en träningsgrupp med 10 barn i åldrarna 8-12 år en gång i veckan.
Körkort/Drivers licence Ja/Yes
Bil/Car Ja/Yes
Max antal barn / Max number of children 5
Lägsta ålder / From age 4 år / years
Flytande språk / Fluently speaking Svenska, engelska
Allergier / Allergies Inga
Övrigt / Other info Jag skulle beskriva mig som en väldigt glad, positiv och trevlig tjej, som alltid gör mitt bästa oavsett vad det handlar om. Jag är punktlig och ansvarsfull samt flexibel gällande tider (förutsatt att jag inte är i skolan). Jag lagar mat och städar, och jag älskar att vara kreativ och hitta på roliga aktiviteter och lekar med barnen. Jag har haft hand om barn som har diagnoser såsom ADHD, ADDD och mildare autism, men jag vill understryka att jag inte är utbildad inom detta, utan det är endast genom erfarenhet.

Utöver detta älskar jag barn i alla åldrar, och trots att jag inte har någon större erfarenhet av barnpassning i de yngsta åldrarna så har jag varit med vänner och släktingar som har barn i denna åldern, samt är jag alltid villig att lära mig något nytt och utvecklas. Tveka därför inte att höra av dig för ett samtal, så kan vi ta det därifrån.

Hoppas detta låter intressant, jag ser fram emot att höra från er!
Varma hälsningar, Klara

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

 

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.

}