Våra tjänster

Stor & Liten Barnpassning erbjuder bra professionell barnpassning till ett rimligt pris. Med en barnvakt från Stor & Liten kan du känna dig trygg med vem du släpper in i ditt hem och vem som tar hand om dina barn. Vår personal är utbildad, certifierad, bakgrundskontrollerad och med erfarenhet av barnpassning av barn i samma ålder som era barn. Självklart har vi ansvarsförsäkring om något skulle gå i sönder och givetvis får vår personal en rimlig lön som är pensionsgrundande.

Vad ingår?

Våra barnvakter anpassar sig efter er familjs behov och önskemål. För att kunna få skattereduktion från Skatteverket (RUT) krävs att passningen är i och omkring barnens hem. Följande ingår i tjänsten:

  • Alltid kostnadsfritt möte med barnvakten
  • Professionell barnpassning av 1-4 barn (beroende på barnvaktens erfarenhet)
  • Lämning och hämtning på förskola / skola / fritids / aktiviteter etc.
  • Lek, aktivering, utflykter i eller utanför ert hem
  • Enklare matlagning till barnen. Barnvakten städar upp efter sig.

Abonnemang

Våra abonnemang passar dig som har ett regelbundet behov av barnpassning. Genom att köpa ett visst antal timmar varje månad får ni ner timpriset. Våra abonnemang har ingen bindningstid och enbart 30 dagars uppsägningstid. Du kan välja ett abonnemang som passar det antal timmar ni behöver varje månad. Det går bra att pausa abonnemanget under exempelvis jul/sommar. Läs mer om våra abonnemang här »

Enstaka tillfällen

Är ert behov sporadiskt är enstaka tillfällen med fördelaktigt. Priset blir lite högre per timme, men ni köper inte fler timmar än ni behöver.