Snapchat-1435877520.jpg

Avi Naser

Kan arbeta i: Malmö med omnejd.

Jag är en utåtriktad person med en stor ansvarskänsla och viljestyrka. Flexibilitet, initiativförmåga och förmåga att möta nya miljöer och människor är en förutsättning för att man ska trivas och lyckas i alla sina uppdrag. Jag vill verkligen bemöta nya människor och utöka min glada, sociala personlighet. Jag är väldigt ansvarsfull som person och tar mina arbetsuppgifter och de saker jag gör eller ska ha koll på på stort allvar. Jag anser att om man har en sån inställning i sitt jobb så är man mer engagerad, pålitlig och mer uppmärksam, då man vet att ansvaret ligger väldigt tungt på ens båda axlar. Det är väldigt lärorikt.

Har du några allergier? Nej

Vilka språk talar du flytande: Svenska, Engelska och kurdiska

Mer information

Andra barnvakter

Le Tran

Jag har tidigare varit barnvakt åt flertalet privatfamiljer med barn i varierande åldrar och har därmed en hel del erfarenheter kring detta. Jag studerar just

Mer info »

Frida P

Jag är en positiv och driven person som gillar att hålla igång. Är flexibel av mig och han därför anpassa mig till olika situationer. Att

Mer info »

Lubna Shakko

Jag är utbildad barnskötare och jag kan även sondmatning, motorikträning samt ge medicin regelbundet. Mina styrkor är att jag är snäll, positiv, noggrann och hjälpsam.

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.