0F32B623-3B25-4E0F-BBA0-D081CECD3D8F.jpeg

Annie Hansen

Kan arbeta i: Hjärup med omnejd.

Jag har tidigare erfarenhet av arbete på grundskola, främst årskurs F-2, men även med äldre barn. I tonåren hade jag, genom högstadiet, vid flera tillfällen också praktik på förskolor.

Jag har, utöver detta, mycket erfarenhet som aktivitetsledare, då jag länge har varit aktiv i styrelsen hos en ideell ungdomsförening och har varit delaktig i att planera och arrangera verksamhet och event för unga inom spel-hobbyn. Dessutom är jag mycket kreativ och har utbildning inom visuell kommunikation, grafisk design samt visuell & litterär gestaltning med inriktning på bilderböcker.

Jag skulle även kunna agera som stöd för barn med neuropsykiatriska diagnoser då jag själv har ADHD och mild Tourettes Syndrom.

Har du några allergier? Jag har inga allergier.

Vilka språk talar du flytande: Jag kan tala svenska och engelska flytande.

Mer information

Andra barnvakter

Aleksandra R

Jag är en erfaren barnpedagog med formella kunskaper i psykologi inom utbildningsområdet. Mina arbetsförmågor omfattar både teoretisk vetenskap i barnpsykologi och praktiska färdigheter inom pedagogik

Mer info »

Vi hjälper gärna till

Vi känner våra barnvakter väl och kan föreslå den barnvakt som passar er familj erfarenhetsmässigt, geografiskt och schemamässigt. Det snabbaste sättet att komma igång är att skicka in en förfrågan och skriva lite mer om er familj.

Svara gärna på följande frågor:

  • Hur många barn?
  • Hur gamla är barnen?
  • Var bor ni?
  • När är nästa tillfälle ni vill boka in?

Fyll i formuläret nedan så lovar vi att kontakta er inom maximalt 14 timmar på vardagar.